WUgenoten logo


Bestuur


Mogen wij ons even voorstellen?Om zoveel mogelijk op de hoogte te blijven van gebeurtenissen binnen de WUR, worden leden van het bestuur gekozen uit de kenniseenheden van de universiteit, hetzij als (zittend) hoogleraar, of als 'partner van'.

Van links naar rechts:

Marcel Verweij; hoogleraar Filosofie. In het bestuur organiseert hij onder andere de hoogleraarbijeenkomsten; de data, sprekers en thema's. En natuurlijk de borrel die de hoogleraarbijeenkomst afsluit.Edith Feskens; hoogleraar Voeding en Gezondheid in de levenscyclus. Edith is onze voorzitter. Naast de strakke hand aan de vergaderingen, houdt zij ook contact met de rector magnificus en is algemeen aanspreekpunt voor al haar contacten binnen de WUR. Voor vragen, opmerking, klachten kunt u Edith bereiken via email door hier te klikken.

Aldrik Velders; hoogleraar BioNanoTechnology. Aldrik is mede-organisator van bijeenkomsten, en buigt zich op dit moment over het updaten van het klein Vademecum.

Just Vlak; emeritus hoogleraar Virologie. Just is ons seniorlid in het bestuur. Hij behartigt de belangen van onze seniorleden en mede-organiseert culturele uitstapjes.

Mirian Hendriks; vrouw van hoogleraar Diervoeding Wouter Hendriks. Mirian is onze penningmeester en organiseert de jaarlijkse winter- en zomerborrels. Bij vragen over betaling van contributie of het Dies diner, kunt u haar het beste via email bereiken door hier te klikken.Bestuur

Fotografie: Mirian Hendriks